Thursday, September 28, 2017

Daily Report for Western Buffet


Hari ini menu yang dibuat ialah Western Buffet, dengan menu - menu yang ada di bawah ini
Shrimp and Macaroni Salad
Sothwestern Sweet Potato Salad
* * *
Chicken Rice Soup ( Canja )
* * *
Breaded Fish with Salmoriglio Sauce
Beef Noodle Casserole
Braised Red and White Cabage
( Grilled EGgplant with Mouroccan Spieces )
Aubergines A'la Marocaine
Potato Wedges 
* * *
Blackout Cake

Dan saya mendapat bagian main course yaitu Aubergines A'la Marocaine, 
Recipe nya yaitu


Ingredients:

1 tbsp    Coriander seeds
              Cumin seeds
1/2 tbsp  Freshly ground 
               Ground cinnamon
               Ground red pepper
1/2 cup    Plain low - fat yogurt
2 tbsp     Extra virgin oil divided
1 tbsp     Chopped fresh mint
1 tbsp     Chopped fresh parsley
2 pounds Eggplants
                Salt, as needed

Cara membuat:
1. Pertama, peel kulit eggplantnya tapi dengan jarak lalu potong dengan bentuk roundless
2. Lalu, marinated dengan coliander ,cumin, ground blackpepper, ground red pepper, groun cinammon, salt and olive oil
3. Kemudian, sesudah di marinated baked the eggplant

Ingredients for Dressing:
Plain yougurt
Fresh copped parsley
Salt and Pepper

No comments:

Post a Comment

Famous Food #6

Tempe Makanan yang berbahan dasar dari kacang kedelai ini ternyata sudah sering mejeng dalam festival kuliner di dunia. Makanan khas I...